Roliga tillbehör

Om man tror att detta med bingotillbehör bara är en duttpenna så tror man fel. För det inbitne bingoentusiasten så är det bara början. I välsorterade nätbutiker så hittar man allt mellan himmel och jord och vi kan börja med en riktigt smart grej, bingodynan. Låter kanske dumt, men om man tänker efter lite så är det supersmart. Bara tänk själv vilken sittsmak där bak man får av en hård stol om man sitter för länge. En dubbelvikt dyna med handtag som man vecklar ut och lägger på stolen när man kommer fram till bingohallen är ju strålande. I USA finns det till och med bingodynor med motiv relaterat till bingo. Allt man hittar i landet med alla möjligheter.

Kaffekoppen är en viktig detalj, och självklart så kommer den med en bingologo på. Vill man ha en kaffekopp med en bingologo på så kan den kanske köpas i bingohallen. Om inte så kan man fixa en själv med alla tryckerier som har service på nätet idag. Hitta ett fint motiv och skriv ditt namn och bingo på koppen och voila, man är klar för en bingofika. Det finns också porslinspennor man kan skriva med och bränna koppen i ugnen hemma om man vill. Det är också en toppenfin present till bingoentusiasten när det är dags att spela bingo.

Packa ner och klä dig i bingotillbehör

En tygväska med ett roligt bingomotiv är toppen, i den lägger man alla tillbehör som man behöver när man ska gå till bingohallen. Det behöver självklart inte vara ett motiv på den, men extra kul om man har bingo som favorithobby. I väskan lägger man sina bingotillbehör som man behöver för en heldag med bingo. Tygväskan kan man ju sy själv om man är händig, vill man inte det så kan man beställa en. Precis som med kaffekoppen så kan man beställa en med ett bingomotiv och en rolig text eller namn.

Självklart så finns det kepsar med bingotema, dom kommer i alla färger och med olika texter och motiv. En rolig som vi hittat är med bingobollar med nummer på och med bokstäverna bingo på kepsen. Jättefin och absolut en rolig grej om man tycker om att gå med keps.

Halsband, ja man läste riktigt. För den riktigt inbitne bingoentusiasten som verkligen vill gå all out, så finns det halsband med små bingobollar i en kedja med pärlor. Jättesöt detalj och en riktigt rolig present till den som har allt.

Sina nycklar måste ju solklart hänga i en nyckelring som ser ut som en bingoboll, dom kommer i dom vanligaste färgerna och kan köpas på nätet. Detta är en trevlig present oavsett om man spelar bingo eller inte.

Klassiska roliga tillbehör

Vi måste nämna duttpennan, det är det bingotillbehör som är vanligast och kommer i flest former och färger. Det är ett viktigt tillbehör och dom flesta som spelar bingo i en bingohall idag har en duttpenna. Det förenklar spelet och täcker numret på ett bra sätt. Färgen är genomskinlig och man ser numret klart och tydligt efter att man har markerat med pennan.

Många använder bingotejp. Det är ett bra sätt att hålla bingobrickan på plats så att den inte glider runt på bordet eller blåser ner på golvet vid tvärdrag. Det är mest vanligt vid bingo utomhus men kan vara praktiskt inne med.

I takt med att bingo blir allt mer populärt så är det logiskt att det dyker upp nya tillbehör hela tiden. Industrin runt själva spelet är stor och speciellt i USA så hittar man allt möjligt som är relaterat med bingo. Som den rosa t-shirten med texten, Happiness is Being a Mother and Playing Bingo. Här är det bara att sätta sig i tänketanken och börja designa t-shirts.